Gitaarfestival in de Regentes!!!

De “Regentes”

was  het zwembad waar ik ooit mijn diploma A haalde als mager klein ventje, en wordt nu de plaats waar ik tijdens het Haags Gitaarfestival mijn eerste optreden ga doen in mijn geboortestad.

Richard Heeres

is de bouwer van al mijn gitaren en de spil waar dit festival om draait. Ik ga daar spelen op mijn onvolprezen Adirondack-OM (eh.. een beschaafd klein staalsnarig modelletje) en mijn Hollowbody (denk Jazz) ,uiteraard beide gemaakt door Richard.

Vooraf;

vertel ik over hoe ik ertoe kwam om mijn repertoire zo te schrijven en te verwezenlijken.

Ik praat maar kort en speel daarna het hele album met ;

Beeld op de achtergrond

Gemaakt door een aantal kunstenaars die soms nog heerlijk klassiek met inkt werken. Zodat ik moest scannen. En een ander is een “motion designer” die ik alleen ken door te appen en te mailen. Het resultaat is, een bewegende “backdrop van 25 minuten.

 

Waar en wanneer?

In de Nieuwe Regentes

Weimarstraat 63 in Den Haag

op 25 November 2017